Dispositivos e acessórios
Basic Chicken Stock
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
84.2 mg
Proteína
12.2 g
Energia
1179 kJ /
281.8 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Cooking White Rice
25min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Homemade Chicken Stock
50min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Leeks
25min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Cottage Pie
2h 15min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min