Dispositivos e acessórios
Roselle Payasam
Preparação 10min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm lengthfresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (opcional) crushed, to garnish10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
37 mg
Proteína
4 g
Energia
1057 kJ /
252 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Idli
15h 40min
Jeera rice (Cumin rice)
45min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Rava idli
2h 40min
Pepper rasam
15min
Chapatis
1h
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Potato Peratal
40min
Mutton Peratal
1h 25min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Vegetable Sambar
35min
Rasam
20min