Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hojicha Canelé
1h 20min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Shallot Oil
25min
Chai Buey
1h 45min
Mapo tofu
15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Fish and prawn stock
20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Pineapple Tarts
1h 30min