Dispositivos e acessórios
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
342.2 mg
Proteína
5 g
Energia
510.6 kJ /
122.1 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
20.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min