Versões compatíveis
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 rode pepers, vers, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 knoflookteentje
- 400 g water
- 50 g suiker
- 20 g witte wijnazijn
- ½ tl zout
- 2 eieren
- 2 courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 510.6 kJ / 122.1 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20.1 g
- Gordura
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 342.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Tempé
48 Std.
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Vegan citroen en zwarte thee taart
Nenhuma avaliação
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Piadina uit Emilia Romagna
15 min