Dispositivos e acessórios
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
342.2 mg
Proteína
5 g
Energia
510.6 kJ /
122.1 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
20.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Kokos Dahl
25min