Dispositivos e acessórios
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Preparação 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
235.3 mg
Proteína
10 g
Energia
1146 kJ /
273.9 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Basis brooddeeg
5min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Basisrecept Brood
3h
Baguette / Stokbrood
3h 45min