Dispositivos e acessórios
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Preparação 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
235.3 mg
Proteína
10 g
Energia
1146 kJ /
273.9 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Verse zomerse loempia’s
30min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Bessenjamtaart
2h 35min
Aardappelgoulash
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Groenteflan
1h 35min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min