![Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa69569b-fcf9-4925-8608-ac5532830bcb/Derivates/f11ece93-08f0-456a-b8d3-1a1bc7b1ed34.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Gordura
- 9.7 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 235.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tempé
48u.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min