Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
TM6

Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten

4.0 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)

Deeg

  • 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 30 g zongedroogde tomaten
  • 130 g water
  • 100 g melk
  • 1 tl suiker
  • 25 g verse gist, verkruimeld
  • 500 g bloem
  • 40 g olijfolie
  • 1 ½ tl zout

Eieren

  • 6 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Opbouw

  • 1 el olijfolie, om in te vetten
  • 2 el paneermeel, om te bestrooien
  • 50 g pesto rosso

Nutrição
por 1 portie
Energia
1146 kJ / 273.9 kcal
Proteína
10 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gordura
9.7 g
Gordura saturada
2.3 g
Fibra
2.3 g
Sódio
235.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas