
Dispositivos e acessórios
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Nutrição por 1 portion
Energia
312 kcal /
1305 kJ
Proteína
8 g
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
29 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Sódio
1237 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá

Refresh & Revitalize
10 Receitas
Canadá
Canadá