Dispositivos e acessórios
Carrot Rice
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49 mg
Proteína
9 g
Energia
1985 kJ /
474 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Singapore Chilli Crab
50min
Horchata
5min
Karachi halwa
3h
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Nasi Goreng Kampung
40min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min