Dispositivos e acessórios
Carrot Rice
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49 mg
Proteína
9 g
Energia
1985 kJ /
474 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
One Pot Noodles
30min
Rainbow Popsicles
10h
DIY fruit dippers
35min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Savoury Vegetarian Rice
35min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação