Dispositivos e acessórios
Bamia (Okra Lamb Stew)
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784 mg
Proteína
30 g
Energia
1986 kJ /
474 kcal
Gordura
31 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min