Dispositivos e acessórios
Bamia (Okra Lamb Stew)
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784 mg
Proteína
30 g
Energia
1986 kJ /
474 kcal
Gordura
31 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Spiralized Sweet Potato Begedil
35 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min