Dispositivos e acessórios
Roze roerei
Preparação 5min
Total 15min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1857.5 kJ /
442 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chinese groenten
30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gevulde veggieslakken
45min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Mexicaanse limoensoep
40min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min