Dispositivos e acessórios
Roze roerei
Preparação 5min
Total 15min
2 porties
Ingredientes
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1857.5 kJ /
442 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nenhuma avaliação
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Tikka Masala van Bloemkool
30min