Dispositivos e acessórios
Rode bietensap
Preparação 10min
Total 10min
5 glazen
Ingredientes
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
295 kJ /
70 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vitamine boost
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gierst met kip en curry
35min
Chai latte parfait
15h 5min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Koken van bulgur
35min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzenbrood
1h 55min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Immuniteitsboost
5min
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min