Dispositivos e acessórios
Rode bietensap
Preparação 10min
Total 10min
5 glazen
Ingredientes
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
295 kJ /
70 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vitamine boost
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Groene smoothie
10min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Nenhuma avaliação
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Immuniteitsboost
5min