Dispositivos e acessórios
Eggplant Stacks
Preparação 50min
Total 1h 35min
9 portions
Ingredientes
Eggplant
-
non-stick spray oil
-
eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)450 g
-
salt for sprinkling
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced115 g
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese, fresh225 g
Sauce
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
red bell pepper cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
tomato sauce500 g
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water570 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
582.8 mg
Proteína
8.9 g
Energia
655.6 kJ /
156.7 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steam it Up in a Cup
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Shredded Lettuce
10min
Pickled Onions
30min
Mixed Herbs Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Geen beoordelingen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1u. 5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Creamy Mango Ice Cream
2u. 20min
Basic Bulgur
35min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1u. 10min