Dispositivos e acessórios
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Preparação 40min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
juniper berries (opcional)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2467 kJ /
590 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Habanero Salsa
10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Potato cakes
45min
Split Pea Soup
2h 10min
Baked Crab Dip
15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min