Versões compatíveis
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (opcional)
- 3 juniper berries (opcional)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2467 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 25 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Pork tenderloin parcels
1h
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Cod with citrus butter
50min