Dispositivos e acessórios
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Preparação 10min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
524.5 mg
Proteína
23.1 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
41.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Lemon Garlic Chicken
30min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Mediterranean Chicken
35min
Philly Cheesesteak
50min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Marry Me Chicken
40min