
Dispositivos e acessórios
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Preparação 10min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
388.9 kcal /
1627 kJ
Proteína
23.1 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
41.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
4.8 g
Sódio
524.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos