Dispositivos e acessórios
Carrot, Feta and Mint Salad
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
864 mg
Proteína
5 g
Energia
916 kJ /
219 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Shrimp Scampi
40min
Baba Ghanoush
1h 30min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Creamy Broccoli Salad
10min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min