
Dispositivos e acessórios
Carrot, Feta and Mint Salad
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Nutrição por 1 portion
Energia
219 kcal /
916 kJ
Proteína
5 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
18 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
864 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos