Dispositivos e acessórios
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcional)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2732 kJ /
653 kcal
Gordura
26 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Greek Lentils and Rice
40min
Mediterranean Chicken
35min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min