Dispositivos e acessórios
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcional)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2732 kJ /
653 kcal
Gordura
26 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna Avocado Bowl
50min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min