Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tomato Soup
-
4
garlic cloves
ou 4 garlic cloves, confit (see Tip) -
70
g shallots, in pieces
ou 70 g onions, in pieces - 15 g extra virgin olive oil
- 510 g ripe tomatoes, quartered (see Tip)
- 15 g tomato paste
- 225 - 340 g vegetable stock, (optional)
- ½ - 1 tsp ground smoked paprika, to taste
- 1 - 2 tsp sugar, to taste
- 1 tsp salt, to taste
-
½
tsp ground black pepper, to taste
ou ¼ tsp ground white pepper, to taste - 6 fresh basil leaves, plus extra to garnish
Grilled Cheese Sandwiches
- 225 g strong cheddar cheese, cut into pieces
- 8 slices sourdough bread
- 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- dried red chilli flakes, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4782.9 kJ / 1143.2 kcal
- Proteína
- 45.7 g
- Hidratos de carbono
- 156 g
- Gordura
- 38.4 g
- Gordura saturada
- 18.4 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sódio
- 2646.1 mg
Receitas alternativas
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Lemon Garlic White Rice
35min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Hash Browns
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min