Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Soup
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese, vintage cubed (1 in.)170 g
-
onion cut into pieces115 g
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
all purpose white flour60 g
-
vegetable broth910 g
-
broccoli florets in pieces (1 in.)570 g
-
heavy cream, 35% fat85 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
white bread, in square, sliced, for toasting to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
442.9 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1292.2 kJ /
308.8 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Hummus
10min
Pumpkin Pie
5h
Rainbow Bowl
1h 15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Southern Coleslaw
15min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Tomato Soup
40min