Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 2095 kJ / 501 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Hidratos de carbono
- 9.5 g
- Gordura
- 34.4 g
Receitas alternativas
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Domates Soslu Spagetti
55 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Midyeli Penne
1 Std. 5 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30min
Hardallı Patates Salatası
1 godz.