Versões compatíveis
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 1757 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 24 g
- Fibra
- 4.3 g
Receitas alternativas
Orman Kebabı
1h
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1sa 40 dk
Acuka
10 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20min