Versões compatíveis
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 1757 kJ / 420 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 24 g
- Fibra
- 4.3 g
Receitas alternativas
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Musakka
1h 10 min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Nenhuma avaliação
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Kuru Fasulye
10 Std.
Tanıtım Menü 1
1 godz. 5 min
Peynirli Omlet
15min
Kısır
30 min