Dispositivos e acessórios
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
Preparação 5min
Total 45min
5 portions
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh ginger25 g
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
cooking oil50 g
-
ghee50 g
-
coconut milk100 g
-
light soy sauce50 g
-
sweet soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
tomato sauce25 g
-
chilli sauce25 g
-
beef cut in 0.5-1 cm thickness1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow onions (opcional)200 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opcional)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1220 mg
Proteína
45 g
Energia
1894 kJ /
453 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
One Pot Chicken Rice
50min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Curry Mee
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min