Dispositivos e acessórios
Buttermilk Chicken
Preparação 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
boneless chicken thighs cut in small pieces800 g
-
cornflour (starch) plus extra 1 tbsp80 g
-
salt1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
cooking oil1000 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) thinly sliced5
-
curry leaves2 sprigs
-
evaporated milk240 g
-
water200 g
-
chicken stock powder homemade or storebought1 tsp
-
sugar½ tsp
-
water2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
565.7 mg
Proteína
23.5 g
Energia
5586.8 kJ /
1335.3 kcal
Gordura
137.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
23.5 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Daging Merah
35min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Char Kway Teow
25min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Ayam Masak Kicap
40min
One Pot Chicken Rice
50min
Chocolate Batik Cookies
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min