Dispositivos e acessórios
Pickled Red Onions
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1642.1 mg
Proteína
10.6 g
Energia
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
82.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Creamy Feta Dip
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Pickled Onions
30min
Lemon Caper Aioli
10min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Power Muesli
25min
Pickled red onions
1h 50min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min