Dispositivos e acessórios
Pickled Red Onions
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1642.1 mg
Proteína
10.6 g
Energia
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
82.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pico De Gallo
15min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Leek and Potato Soup
40min
Pickled red onions
1h 50min
Pickled Grated Carrots
45min
Pickled Onions
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min