Dispositivos e acessórios
Easy and Quick Vegetable Pickles
Preparação 20min
Total 48h
3 jars
Ingredientes
-
water950 g
-
coriander seeds1 heaped tsp
-
salt20 g
-
dried bay leaves3
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cauliflower cut in small florets (2-3 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)90 g
-
broccoli cut in small florets (2-3 cm)90 g
-
lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
326 mg
Proteína
3 g
Energia
225 kJ /
54 kcal
Gordura
1 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Ginger Milk Curd
20min
Mushroom Pâté
1h 30min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1h 20min
Raw Asian Salad
10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Sour Plum Sauce
Nenhuma avaliação
Saag Paneer
13h
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min