Dispositivos e acessórios
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh strawberries hulled, halved200 g
-
50 g dark rumalmond liqueur (opcional)50 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing30 g
-
apples (Gala, HoneyCrisp, Pink Lady, Granny Smith), peeled, cored, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh blackberries (see tip)200 g
-
caster sugar100 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
almonds50 g
-
plain flour100 g
-
rolled oats50 g
-
caster sugar90 g
-
butter cut in pieces100 g
Crème anglaise
-
water1000 g
-
300 g whipping creamdouble cream300 g
-
egg yolks5
-
caster sugar50 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
612.8 kJ /
147.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every season is a Healthy Season
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Yorkshire puddings
3h 40min
Versatile smooth soup
45min
Delicious lemon pudding
55min
Rhubarb crumble
45min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Marbled meringue gateau
2h 35min
Crab Salad on English Muffins
2h 45min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Best ever carrot cake
1h 35min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min