Dispositivos e acessórios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Preparação 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
6.3 g
Energia
546 kJ /
131 kcal
Gordura
4.8 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seriously Seedy Crackers
30min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Aubergine and Almond Dip
20min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Mini Apple Loaf Cakes
1h 30min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Five-seed bread
1h 50min
Carrot Cake Cookies
35min
Cheese Scones
20min