Dispositivos e acessórios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Preparação 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
6.3 g
Energia
546 kJ /
131 kcal
Gordura
4.8 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seriously Seedy Crackers
30min
Feta and Herb Muffins
35min
Apple Spiced Houmous
10min
Oat and Cashew Pasties
2h 30min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Savoury Flapjacks
45min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Carrot Cake Cookies
35min