Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
TM6 TM5

Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)

4.5 (6 avaliações )

Ingredientes

  • 120 g water
  • 3 Tbsp chia seeds
  • 400 g blanched almonds
  • 80 g rapeseed oil, plus extra for greasing
  • 120 g maple syrup
  • 1 ½ lemons, finely grated zest and juice (approx. 85 g)
  • 2 Tbsp poppy seeds
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp gluten-free baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 100 g dried cranberries
  • 1 batch vegan vanilla frosting

Nutrição
por 1 slice
Energia
2705 kJ / 647 kcal
Proteína
9.7 g
Hidratos de carbono
73.5 g
Gordura
34.9 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas