Dispositivos e acessórios
Chocolate Orange Steamed Pudding
Preparação 15min
Total 3h
8 portions
Ingredientes
Pudding
-
dark chocolate small pieces or callets100 g
-
orange thin peelings of skin only1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing80 g
-
caster sugar180 g
-
milk80 g
-
cocoa powder10 g
-
orange thinly sliced (3 mm)1
-
self-raising flour150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
medium eggs2
-
water boiling, for steaming2300 g
Chocolate Sauce
-
dark chocolate small pieces or callets120 g
-
double cream120 g
-
water40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.2 g
Energia
2094 kJ /
502 kcal
Gordura
30.9 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Lavender Shortbread
1h
Chelsea Buns
1h 30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1h 30min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Sticky Toffee Puddings
1h
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h
Ginger Flapjacks
1h 30min
Toad in the Hole
1h