Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
1
mooli, peeled, halved lengthways (approx. 800 g)
ou 1 kohlrabi, peeled, halved cut in wedges that fit through feeder - 120 g red radishes, ends removed
- 200 g cucumber, unpeeled, ends removed
- 50 g Japanese pickled ginger, drained
- 2 garlic cloves
- 60 g spring onions, roughly chopped
- 5 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 30 g rice vinegar
- 40 g light soy sauce
- 1 tsp brown sugar
- 1 - 2 tsp wasabi paste, to taste
- 40 - 50 g toasted sesame oil, to taste
- 4 fresh salmon fillets, thick cut, boneless (approx. 250-300 g each)
- 800 g water
- 250 g soba noodles, dried
- 1 avocado, sliced
- 2 tsp sesame seeds, for garnishing
- 2 tsp black sesame seeds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5458.2 kJ / 1304.5 kcal
- Proteína
- 103.3 g
- Hidratos de carbono
- 63.3 g
- Gordura
- 72.7 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 4185.5 mg
Receitas alternativas
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min