Dispositivos e acessórios
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcional) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
997.8 mg
Proteína
22.2 g
Energia
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Pad Thai
45min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Chicken adobo
30min
Egg and Onion
25min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Tomato Soup with Burrata
35min