Dispositivos e acessórios
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcional) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
997.8 mg
Proteína
22.2 g
Energia
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Incan Hot Chocolate
40min
Seafood Kimchi Udon Soup
Nenhuma avaliação
Gula Melaka Kaya
35min
Mapo tofu
30min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Hand Ripped Cabbage
20min
Onsen Eggs
50min