Dispositivos e acessórios
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1701.4 mg
Proteína
35.6 g
Energia
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
90.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Tahini dip (tarator)
5min
Penne with Mussels
2h 5min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Rich Tomato Sauce
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Smoked Salmon Pâté
5min
Best Basic Houmous
5min