Dispositivos e acessórios
Vegan Rainbow Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcional)10 g
-
fresh coriander leaves (opcional)10 g
-
red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
646.3 mg
Proteína
5.1 g
Energia
973.2 kJ /
232.6 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Turmeric Latte
10min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min
Crunchy Granola
2h
Almond and Seed Crackers
45min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Crunchy Peanut Butter
5min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15min