Vegan Rainbow Salad

Vegan Rainbow Salad

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • red onions halved vertically
    100 g
  • cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
    1
  • red radishes
    200 g
  • yellow pepper cut in wedges that fit through feeder
    1
  • carrots
    200 g
  • plum tomatoes
    200 g
  • tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice
    140 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • fresh chilli thinly sliced
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    2 Tbsp
  • peanuts, roasted, salted
    2 Tbsp
  • fresh mint leaves (opcional)
    10 g
  • fresh coriander leaves (opcional)
    10 g
  • red chilli (opcional) finely sliced, for garnishing
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 232.6 kcal / 973.2 kJ
Proteína 5.1 g
Gordura 12.6 g
Hidratos de carbono 29.1 g
Fibra 5.7 g
Gordura saturada 1.7 g
Sódio 646.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...