Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 3 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • pine nuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving
    60 g
  • garlic clove
    1
  • carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
    1 bunch
  • olive oil
    100 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt plus extra to taste
    ¾ tsp
  • water
    700 g
  • carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    800 g
    carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • cherry tomatoes halved
    250 g

Nutrição por 1 portion

Energia 447 kcal / 1873 kJ
Proteína 11 g
Gordura 36 g
Hidratos de carbono 14 g
Fibra 9.7 g
Gordura saturada 7 g
Sódio 644 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...