Dispositivos e acessórios
Tartare Sauce
Preparação 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
1558.5 mg
Proteína
7 g
Energia
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Gordura
257.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
35.2 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Peppercorn Sauce
30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Tartare sauce
10min
Béarnaise sauce
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béarnaise Sauce
20min
Mayonnaise
5min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Aïoli
5min