Dispositivos e acessórios
Tartare Sauce
Preparação 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
1558.5 mg
Proteína
7 g
Energia
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Gordura
257.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
35.2 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Tartare sauce
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Rum Babas
3h 45min
Hollandaise Sauce
15min
Salsa Verde
10min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Peppercorn Sauce
30min
Best Beer Battered Fish
30min