Dispositivos e acessórios
Sausage Rolls
Preparação 20min
Total 1h 10min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling220 g
-
unsalted butter diced (1 cm), then frozen170 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water cold80 g
Sausagemeat Filling
-
onions quartered150 g
-
good quality pork sausagemeat450 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
egg beaten, for glazing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
563 kJ /
135 kcal
Gordura
8.2 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Christmas Pudding Tiffin Balls
40min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Chocolate Bourbons
45min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Butterfly Cakes
1h
Classic Flapjack
55min
Toad in the Hole
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Yorkshire Pudding
1h