Dispositivos e acessórios
Beef in Stout
Preparação 5min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
462.5 mg
Proteína
31 g
Energia
1318.1 kJ /
315 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef Stroganoff
1h
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Étouffée
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Smoky Pork and Beans
3h
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Bourguignon
1h 30min