
Dispositivos e acessórios
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
macaroni pasta225 g
-
white bread quartered (approx. 25 g)1 slice
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
semi-skimmed milk340 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chorizo diced100 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
preserved red peppers thinly sliced70 g
Nutrição por 1 portion
Energia
734.7 kcal /
3073.9 kJ
Proteína
33.3 g
Gordura
38.1 g
Hidratos de carbono
60 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
19.8 g
Sódio
1028.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Recipes for Runners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Tuna Pasta Bake
1h
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Shepherd's Pie
1h 40min
Toad in the Hole
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Ham Hock Potato Bake
35min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Victoria Sponge
1h 10min