Dispositivos e acessórios
Potato Buns
Preparação 30min
Total 3h
24 pieces
Ingredientes
Potato buns
-
Russet potatoes cut in cubes (1 cm)200 g
-
water70 g
-
fresh milk room temperature120 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar70 g
-
egg1
-
high protein flour450 g
-
40 g olive oil, plus extra for greasingbutter softened, plus extra for greasing40 g
-
salt¼ tsp
Custard cream
-
fresh milk300 g
-
butter10 g
-
vanilla extract½ tsp
-
plain flour10 g
-
cornflour (starch)15 g
-
sugar75 g
-
egg yolks3
-
custard powder instant2 tsp
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
434 kJ /
104 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Killer Toast
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50min
Homemade Pandan Kaya
55min
Butter Cake
1h
Soft Sweet Buns
1h 10min