
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil dark (roasted)
- 200 g long grain white rice rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs washed (see tips)
- 2 salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes
- 2 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
- 2 tsp salt
- 1 pinch white pepper powder
- 10 g fresh ginger finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 sprigs spring onions finely chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 233 kcal / 973 kJ
- Proteína
- 15 g
- Gordura
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Teochew Seafood Porridge
45 min
Shallot Oil
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min