
Dispositivos e acessórios
Chicken Porridge With Century Egg
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil dark (roasted)1 - 2 tsp
-
long grain white rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes2
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
salt2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
fresh ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
233 kcal /
973 kJ
Proteína
15 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
28 g
Fibra
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional