Dispositivos e acessórios
Chocolate Orange Mousse
Preparação 15min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
1840 kJ /
440 kcal
Gordura
34.8 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocolate
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hot Artichoke Dip
30min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Lemon Posset
2h 40min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Peach Pavlova
5h 30min
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Raspberry and Lime Mousse
5min