Dispositivos e acessórios
Chocolate Orange Mousse
Preparação 15min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, callets or pieces200 g
-
double cream200 g
-
orange liqueur (e.g. Cointreau or Grand Marnier)1 Tbsp
-
large eggs separated4
-
sugar50 g
-
orange thin peelings, for serving1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
1840 kJ /
440 kcal
Gordura
34.8 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chocolate
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bread Sauce
1h 25min
Rhubarb Fool
1h 10min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Chocolate Fondants
40min
Lemon Posset
2h 40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Chocolate Sauce
5min
Stilton and Walnut Pâté
5min