Dispositivos e acessórios
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Preparação 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
1208 kJ /
289 kcal
Gordura
18.2 g
Hidratos de carbono
28.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bakewell Tart
1h 50min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Sloe Gin
2160h 20min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Sticky Toffee Puddings
1h
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Chocolate Fondants
40min
Pear and Blueberry Crumble
45min