Dispositivos e acessórios
Easter Cream Pastries
Preparação 30min
Total 1h 15min
8 pieces
Ingredientes
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
106.3 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Easter Babka
2h 30min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Bacon Roly-polies
1h
Coconut Pie
1h 35min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Full English Breakfast Popover
40min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Pesto Star Bread
2h 50min