Versões compatíveis
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 300 g plain flour
- 30 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 10 g water, warm
- 10 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 150 g unsalted butter, at room temperature, diced (1 cm)
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g mozzarella cheese
- 2 garlic cloves
- 200 g pork belly, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g fennel, thinly sliced
- 200 g Swiss chard, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- plain flour, for dusting
- 80 g soft goat's cheese, crumbled
- 1 egg
- 1 Tbsp milk
- 2 - 3 Tbsp sunflower seeds
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.8 g
- Gordura
- 5.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Receitas alternativas
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2u. 40min
Easter Cream Pastries
1h 15 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35 min
Coconut Pie
1h 35 min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Bread Rolls with Condensed Milk
1h 15 min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Fire and Ice Coleslaw
4 Std. 15 Min
Sherry Panettone
5h 15min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min