Dispositivos e acessórios
Pesto Baked Eggs
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.7 g
Energia
2218 kJ /
534 kcal
Gordura
41.5 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter cooking
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Star Pizza
1h 45min
Cheese Biscuits
30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Chocolate Easter Nests
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Hot Dog Rolls
55min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Mini Pizzas
1h 20min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1h 50min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Herb Bread
1h 10min