Dispositivos e acessórios
Pesto Baked Eggs
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.7 g
Energia
2218 kJ /
534 kcal
Gordura
41.5 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter cooking
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Chicken Ring
55min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Chocolate Carrot Muffins
40min
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Butter Beer
30min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Coconut Pie
1h 35min
Cheesy Animal Rolls
2h 20min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Banana Blondies
40min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min