
Dispositivos e acessórios
Teochew Seafood Porridge
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
long grain white rice rinsed120 g
-
sesame oil dark (roasted)2 tsp
-
salt2 tsp
-
fish fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
squid rings150 g
-
whole prawns deshelled200 - 250 g
-
fish sauce1 tbsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
fish balls (total 150 g)10
-
Tianjin pickled cabbage (tung choy)20 g
-
water1500 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
174 kcal /
728 kJ
Proteína
18 g
Gordura
2 g
Hidratos de carbono
18 g
Fibra
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional