Dispositivos e acessórios
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
boiling water1500 g
-
brown onion cut into small wedges½
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
new baby potatoes halved600 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)6
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
lemon6 slices
-
green asparagus trimmed, cut into thirds1 bunch
-
salted butter cut into pieces80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved1
-
radicchio leaves torn½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
319 mg
Proteína
37.4 g
Energia
2949.2 kJ /
704.9 kcal
Gordura
51 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
15.7 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creole jambalaya
1h
High Protein Egg Bake
20min
Chicken with almonds
45min
Chilli with rice
50min
Teriyaki deli chicken
40min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Cottage pie
1h 30min
Traditional minestrone
45min
Filo chicken pie
45min
No fail mash potato
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min