Dispositivos e acessórios
Udon with chicken and mushrooms
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
hot water1500 g
-
sesame oil50 g
-
dried udon noodles360 g
-
mixed dried mushrooms (Asian mushrooms)50 g
-
garlic cloves2
-
eschalot halved50 g
-
piece fresh ginger5 cm
-
skinless chicken breast fillet cut into cubes (2 cm)600 g
-
soy sauce60 g
-
oyster sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
bok choy stems and leaves separated, roughly chopped into pieces (2 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.9 mg
Proteína
42.5 g
Energia
2016.2 kJ /
481.9 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
43.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Outdoor eating and camping
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pad Thai
1h
"Marry me" chicken pasta
35min
VEGEMITE® pasta
30min
Curried sausages
40min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Filo chicken pie
45min