Dispositivos e acessórios
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1178.5 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Caprese omelette
30min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Nenhuma avaliação
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Orange liqueur zabaglione
15min