Versões compatíveis
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 - 600 g zucchini, ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- water, to cover
- 4 garlic cloves
- 1 fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves
- 70 g extra virgin olive oil
- 500 g medium raw prawn, peeled (tails on optional)
- 50 g spring onions/green onions, roughly chopped
- 2 - 3 pinch dried chilli flakes
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g ponzu dressing
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinch sea salt
- 2 - 3 pinch ground white pepper
- white sesame seeds, to sprinkle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1267.3 kJ / 302.9 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 13.1 g
- Gordura
- 18.8 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 1178.5 mg
Receitas alternativas
Mushroom and kale risotto
55min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Lamb sausage ragu
30 min
Family Meatloaf
1h 10 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1u.
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Zucchini cheddar slice
45min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min