Dispositivos e acessórios
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1237.6 mg
Proteína
44.2 g
Energia
2690.1 kJ /
643 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
21.5 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Green Goddess Salad
10 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Slow Cooked Beets
40 min
Pesto Pasta Salad
30 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min