Dispositivos e acessórios
Dr. Pop BBQ Sauce
Preparação 15h
Total 1h 5min
15 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
soda e.g. Dr. Pepper®24 oz
-
dark brown sugar4 oz
-
molasses2 oz
-
tomato paste12 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
dried ground cumin½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chili powder1 tbsp
-
honey2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
328.4 mg
Proteína
0.7 g
Energia
338 kJ /
80.8 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Southern BBQ
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Tempered Chocolate
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Inverted Sugar
4h 20min
Beer Cheese
15min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Southern Coleslaw
15min
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Chorizo Dip
25min
Maple Pecan Blondies
1h 10min