Dispositivos e acessórios
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
Preparação 40min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Crème Anglaise
-
vanilla bean½
-
sugar4 oz
-
whipping cream16 oz
-
whole milk5 oz
-
egg yolks from large eggs6
Apple Tarte Tatin
-
dark brown sugar4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
1 oz brandycalvados1 oz
-
Fuji apples peeled, cored and quartered4
-
puff pastry, ready-made thawed per pkg. instructions1 sheet
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
2741 kJ /
655 kcal
Gordura
44 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Apple Harvest
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Classic Zabaglione
15min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Caesar Salad
30min
Lemon Caper Aioli
10min
Chipotle Caesar Salad
30min
Dark Chocolate Sauce
5min
Gougères
55min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Caesar salad dressing
10min