Dispositivos e acessórios
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
Preparação 40min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Crème Anglaise
-
vanilla bean½
-
sugar4 oz
-
whipping cream16 oz
-
whole milk5 oz
-
egg yolks from large eggs6
Apple Tarte Tatin
-
dark brown sugar4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
1 oz brandycalvados1 oz
-
Fuji apples peeled, cored and quartered4
-
puff pastry, ready-made thawed per pkg. instructions1 sheet
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
2741 kJ /
655 kcal
Gordura
44 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Apple Harvest
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Chocolate Mousse
3h 20min
Béchamel Sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Chocolate Souffles
50min
Shallot Tarte Tatin
2h
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Gougères
55min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min